Google Chrome Windows 7 desteğini kaldırıyor - indirBak

indirBak  ›  TeknoHaber  ›  Program

 Google Chrome Windows 7 desteğini kaldırıyor

Microsoft , Windows 7 desteğini 2020'de sonlandırdı. Bu, Windows 7'yi on yıldan uzun süredir kullanan ve desteklenmeyen donanım nedeniyle işletim sisteminin daha yeni sürümlerine geçemeyen birçok kullanıcı için şok etkisi yarattı. Yakında Windows 8.1, Ocak 2023'te unutulup gidecek. Şaşırtıcı bir şekilde, Google Chrome da Windows 7 ve 8.1 desteğini sonlandıracak.

Google Chrome Windows 7 desteğini kaldırıyor

StatCounter tarafından hazırlanan bir rapor, kullanıcıların yalnızca küçük bir yüzdesinin Windows 7 çalıştırdığını ortaya koyuyor. Ancak bunu kullanıcı sayısına dönüştürürseniz, 100 milyondan fazla aktif kullanıcıya denk geliyor. Tüm bu kullanıcılar için üzücü bir haber çünkü Chrome 110'dan sonraki sürümleri çalıştıramayacaklar.
Google Chrome çalışmayacak, bu yüzden hangi tarayıcıyı seçmeli?

Google, öncelikle güvenlik nedeniyle desteği sonlandırıyor. Microsoft, Windows 7 için her türlü desteği zaten sonlandırdığından, geliştirmeye devam etmek zor olurdu. odaklanacaktır daha yeni sürümlerine Bu nedenle Google, Windows'un (10 ve 11) . Google, resmi blogunda bu geçiş hakkında kullanıcıları bilgilendirdi.

ortaya koyuyor . Gönderi, Google'ın Windows 7 ve 8.1 için son yapı 110'u Şubat 2023'te yayınlayacağını Bundan sonra artık işletim sistemini desteklemeyecek. Bu, tarayıcının sisteminizde çalışmayı durduracağı anlamına gelmez. Tarayıcıyı çalıştırabileceksiniz, ancak daha yeni yapılara güncelleme yapamayacak ve güvenlik yamalarını alamayacaksınız.

Güvenlik yamalarını görmezden gelmeyi göze alamazsınız çünkü Chrome, son birkaç ayda yamalanan sayısız istismarla en az güvenli tarayıcıydı . Güncelleme almazsanız, kötü niyetli varlıklar tarafından kolayca hedef alınmanız için sizi açıkta bırakır. Ancak, Windows 7'de kullanabileceğiniz birçok alternatif mevcuttur.

Opera tarayıcısının sistem gereksinimlerine baktık ve hala Windows 7'yi desteklediğini öğrendik. Opera'nın Windows 7 desteğini bırakmasıyla ilgili herhangi bir vızıltı yok. Yani, her zaman bir seçeneğiniz var. Ayrıca, Windows 7'den geçiş yapmak istiyorsanız ancak düşük özellikli bir sisteminiz varsa Ubuntu'ya geçebilirsiniz . , daha güvenli olan ve çok fazla kaynak gerektirmeyen.

Ubuntu Ubuntu Linux: Ubuntu linux işletim sistemi,Ubuntu,Esnek, açık, hızlı ve güvenilir Mimari özgürlük.


Opera Opera Windows: hızlı web tarayıcı,Opera dahili reklam engelleyici, pil gücü tasarrufu ve ücretsiz VPN tarayıcı

Google Chrome Google Chrome Windows: Hızlı internet Tarayıcı,Google Chrome,Hızlı , Basit ve Güvenli olma ilkesi ile güvenli web tarayıc


kaynak:https://fossbytes.com/chrome-to-end-support-windows-7/


Tarih:2022-10-26 20:14:35  Hit:674 



Waseor Coğrafya

Waseor Coğrafya

il bulma oyunu
Anti Deep Freeze

Anti Deep Freeze

deep freeze şifre bulucu
Smart IPTV

Smart IPTV

android için IPTV izleme
Flatcast

Flatcast

internetten radyo yayını yapma pr
hashcat

hashcat

şifre kırıcı program
The Sinking City 2

The Sinking City 2

Hayatta kalma ve korku oyunu
SmartCapture

SmartCapture

Ekran Görüntüsü yakalama
Directory Opus

Directory Opus

gelişmiş windows gezgini
TeraCopy

TeraCopy

hızlı dosya kopyalama
Tablacus Explorer

Tablacus Explorer

dosya ve klasör yönetimi
YouTube Studio

YouTube Studio

YouTube video ekleme uygulaması
FotMob

FotMob

android için canlı maç sonuçlar
FatBooth

FatBooth

şişmanlaştırma efekti uygulama