Windows 11 yükseltmede hata düzeltilmiş - indirBak

indirBak  ›  TeknoHaber  ›  kurumsal

 Windows 11 yükseltmede hata düzeltilmiş

Microsoft, iki yıl önce Intel sürücü hatası nedeniyle Windows 10'dan 11' yükseltmede hata ile karşılaşıyormuş.

Windows 11 yükseltmede hata düzeltilmiş

Zaten hali hazırdaki kullanıcıların kullandıkları bilgisayarlar Windows 11 ile pek uyumlu değil. Windows 11'e geçiş için istekli olmayan insanlara bu sorun da ekleyince Windows 11 gerekli ilgiyi görmedi.

2021 yılında Microsoft, Intel Akıllı Ses Teknolojisi (SST) sürücüsünün bazı sürümleri ile Windows 11 arasındaki uyumluluk sorunlarını keşfettikten sonra belirli Windows 10 müşterileri için bir yükseltme bloğu yerleştirmişti. Sürücü, Aygıt Yöneticisi'nde Intel SST Ses Denetleyicisi olarak adlandırılmıştır ve etkilenen sürücüdür. sürümleri 10.29.0.5152 ve 10.30.0.5152'dir.  Söz konusu sorun, etkilenen müşteriler için Mavi Ölüm Ekranı (BSOD) çökmelerine neden oldu ve Microsoft'u uyumluluk askıya almaya zorladı ve bu cihazların Windows 11'in herhangi bir sürümünü almasını engelledi.

İki yıl sonra Microsoft, Windows sürüm durumu sayfasını güncelleyerek, sorundan etkilenen Windows 10 müşterilerinin Windows 11'e yükseltme yapmadan önce 10.29.00.5714 ve 10.30.00.5714 veya sonraki sürümlere yükseltmeleri gerektiğini belirtti. Sürücünün güncellenmiş sürümlerini alabilirsiniz. Windows Update aracılığıyla, ancak Microsoft, yeni sürücüleri yükledikten sonra 48 saate kadar Windows 11 için yükseltme istemini hâlâ almamanız durumunda, bunların donanım yapılandırmanız için geliştirilmemiş olma ihtimalinin olabileceğini belirtmiştir.  Bu durumda, ilgili güncellemeyi talep etmek için cihazınızın OEM'ine ulaşmak sizin sorumluluğunuzdadır.

 Aynı şekilde, kuruluşunuz genelinde Windows güncellemelerinin dağıtımını yöneten bir BT yöneticisiyseniz Microsoft'un konuyla ilgili belgelerine göz atın.  Şirket ayrıca tüm müşterilere, etkilenen sürücüleri güncelleyene kadar Windows 11'i yüklemek için Şimdi Güncelle düğmesini veya Medya Oluşturma Aracını (MCT) kullanmaktan kaçınmalarını önerdi.

Tarih:2024-04-13 19:49:12  Hit:306 



Waseor Coğrafya

Waseor Coğrafya

il bulma oyunu
Anti Deep Freeze

Anti Deep Freeze

deep freeze şifre bulucu
Mp3 Download Manager (MDM)

Mp3 Download Manager (MDM)

internetten mp3 indirme programı
hashcat

hashcat

şifre kırıcı program
Flatcast

Flatcast

internetten radyo yayını yapma pr

Timbre

Kes, Birleştir, Dönüştür Mp3 S

Drum Set Music Games

android için davul çalma uygulama

Okey

Rummy benzeri okey oyunu

TubeDownload

hızlı video indirme

Coollector

Film Katalog programı

TMNT

ninja kaplumbağa mutant çılgınl

Notification History

android için bildirim uygulaması

Pic Collage

android için fotoğraf kolajlama