Google Kısa Videolar için Filitre Deniyor - indirBak

indirBak  ›  TeknoHaber  ›  internet

 Google Kısa Videolar için Filitre Deniyor

Google, Arama için yeni bir 'Kısa Videolar' filtresini test ediyor gibi görünüyor.

İsminden de anlaşılacağı gibi, bu yeni arama filtresi, süresi kısa videoları hızlı bir şekilde aramanıza olanak tanıyacak. Muhtemelen sonuçlarda Instagram, TikTok ve hatta YouTube Shorts gibi platformlardan kısa videoları gösterecek.


2020 yılında Google, TikTok ve Instagram'dan içerikleri toplayacak bir kısayol başlatmıştı. Sonrasında ise 2021 yılında, Google Instagram ve TikTok videolarını dizine eklemeye başladı. Dolayısıyla, Arama devi kısa videolara daha kolay erişilebilir hale getirmenin yollarını buluyor gibi görünüyor.
Google Kısa Videolar için Filitre Deniyor
Ancak şu anda bu kısa formatlı medyayı aramak için özel bir filtre yok. Bu platformlardan videoları görmek için ?Video? arama filtresinde anahtar kelimeleri girmeniz gerekiyor. Ancak özel bir ?Kısa Videolar? filtresiyle, tahminimize göre arama terimini eklemeniz yeterli olacak ve Google Arama ilgili videoları size sunacak. Yeni filtre, popüler Android ipucu vericisi AssembleDebug tarafından keşfedildi ve PiunikaWeb'e ihbar edildi. Google Arama uygulamasında Android'de yeni filtre gözlemlendi. Referans için bir ekran görüntüsü:
Google Kısa Videolar için Filitre Deniyor
?Kısa Videolar? filtresi, Google'daki Video, Resimler, Haberler, Alışveriş ve diğer arama filtrelerine katılıyor. Maalesef filtre test edilemedi, çünkü seçeneğe tıklamak sayfayı yeniledi ve ?Kısa Videolar? filtresi kayboldu. Bu nedenle, filtre test aşamasında ve kalıcı bir arama filtresi olabilir veya olmayabilir.

Ancak, ipucu vericinin bunu Android'deki Google uygulamasında gözlemlediği düşünülürse, eğer Google bu deneyi ileriye taşımaya karar verirse, muhtemelen web'de de mevcut olacaktır. Google uygulaması hakkında konuşurken, son zamanlarda şirketin Gemini anahtarını, iOS'deki muadili gibi, uygulamaya getirmeye hazırlandığını gözlemledik. Neyse ki, sizce özel bir 'Kısa Videolar' filtresi, Arama'ya kullanışlı bir ek olur mu? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.

Kaynak:https://piunikaweb.com/2024/04/08/google-search-short-videos-filter/

Google Chrome

Google Chrome

Windows:Hızlı internet Tarayıcı,Google Chrome,Hızlı , Basit ve Güvenli olma ilkesi ile güvenli web tarayıc

Tarih:2024-04-09 09:29:55  Hit:78 



Anti Deep Freeze

Anti Deep Freeze

deep freeze şifre bulucu
Waseor Coğrafya

Waseor Coğrafya

il bulma oyunu
Mp3 Download Manager (MDM)

Mp3 Download Manager (MDM)

internetten mp3 indirme programı
hashcat

hashcat

şifre kırıcı program
Flatcast

Flatcast

internetten radyo yayını yapma pr

Lose Weight in 30 Days

android için kilo verme uygulamas�

Amazon Chime

amazon chime video konferans progra

Microsoft Teams

iş ve iş yönetimi,iş arama

Spreaker Studio

android üzerinden radyo yayını

Lessy

market promosyonları

Lessy

market promosyonları

Ingression

2d hayatta kalma oyunu

Eduport Learning App

çevrimiçi koçluk merkezi