Yavaş Bilgisayarlar için Gerekli programlar - indirBak

indirBak  ›  TeknoHaber  ›  

 Yavaş Bilgisayarlar için Gerekli programlar

K-Meleon: Mozilla Firefox’un son sürümünü temel alan K-Meleon, son derece hızlı bir web tarayıcıdır. Firefox’tan farklı olarak Firefox’un önemli fonksiyonlarını içerisinde barındıran araç, sadece 5 MB’lık bir alan kaplıyor.
---
Presto: Windows’a yüklenen herhangi bir uygulama olan Presto, aslında bir Linux dağıtımıdır. Xandros Presto’yu Windows Başlangıç Yöneticisi’ne ekleyen araç, ortalama bir PC’de 10 saniye gibi kısa bir sürede açılabiliyor.
---
µTorrent: Torrent paylaşımlarını indirmek için kullanılabilecek en kullanışlı program. Otomatik yada manuel band genişliği ataması, değiştirilebilir program arayüzü, indirme barı, indirme yöneticisi, süper hızlı seed edebilme özelliği, IP adresi bloklama özelliği, yerelleştirebilme, çoklu torrent arayüzü, RSS desteği, arama kutusu, download edilecek dosyaları seçebilme özelliği, Unicode desteği, Web arayüzü, yazılımın öne çıkan özelliklerinden sadece birkaçı…
 --
CDBurnerXP: CD Burner XP ile ses cd leri ve DVD leri oluşturabilirsiniz. Tüm ses formatlarını destekleyen yazılım özel CD-Ripper aracı ve yüksek kalitede CDDB desteği ile MüzikCD lerini Wav normalizasyonu kullanarak standart ses ayarlamaları yapılmasına imkan sağlıyor. Programın bu üçüncü sürümüyle gelen değişiklikler kullanıcıların dikkatini çekecek cinsten.
--
Songbird: Fantastik bir tasarıma sahip olan Songbird, aslında web tarayıcı ve medya oynatıcıyı bir araya getiren, özel bir araç. -- Foxit Reader: Foxit PDF Reader boyut olarak küçük ve ücretsiz bir Adobe Reader alternatifidir. -- GIMP: GIMP (Görüntü İşleMe Programı), (GNU Image Manipulation Program) GNU projesi dahilinde piksel tabanlı görüntü işleme yazılımıdır.
--
Paint.net: Paint.Net grafik yaratmanızı ve düzenlemenizi saglar. Pahalı grafik araçlarına iyi bir alternatiftir. -- Cloud Antivirus: Cloud Panda Antivirus, Panda’nın geliştirdiği gelişmiş bir güvenlik yazılımıdır. İnternette sörf yaparken bilgisayarı koruma altına alan yazılım, sistem kaynaklarını da olabildiğince az kullanmaktadır.
--
 Zoom Player: Zoom Player Windows Media Player ınızın yerini alacak ücretsiz bir ortam oynatıcısıdır.
---
 Zoom Player: Windows Media Player ınızın bile yerini alabilecek özelliklere sahip ücretsiz bir ortam oynatıcısı olan Zoom Player ile sahip olduğunuz tüm medya biçimlerini oynatma şansına sahipsiniz. Sisteminizi bir medya merkezi haline getirmeyi hedefleyen yazılımın güncelleştirilmiş ve hataları giderilmiş yeni sürümünü indirebilir ve üreticinin sitesinde yer alan dil eklentilerini indirip programa entegre edebilirsiniz. Tüm video, müzik ve resim formatlarını açabilen yazılım ile bir taşla kuş sürüsünü vurabilirsiniz.

Tarih:2009-10-31 23:15:11  Hit:2040 



Tomb Raider Anniversary Nude Patch

Tomb Raider Anniversary Nude Patch

çıplak Tomb Raider Anniversary
Zuzu

Zuzu

müzik dinle ve indir
Flatcast

Flatcast

internetten radyo yayını yapma pr
Adeko

Adeko

mutfak tasarım programı
Winamp 5.04 Turkish Language Pack

Winamp 5.04 Turkish Language Pack

mutfak tasarım programı

Visual LightBox Free Edition

hazır resim galeri

Euro Truck Driver

android için kamyon similasyonu

AVG Cleaner

android ram artırma

Yoga daily fitness - Yoga workout p

android için evde günlük yoga uy

Voice Recorder

android için kaliteli ses kaydetme

Bitdefender Antivirus Free

android bitdefender antivirüs

Avast Cleanup

android gereksiz dosya temizleme

Foursquare

gördüklerini paylaşma android