YEPYENİ MG3 KÜRESEL Prömiyeri - indirBak

indirBak  ›  TeknoHaber  ›  Otomobil

 YEPYENİ MG3 KÜRESEL Prömiyeri

MG3, Hybrid+ teknolojisiyle piyasaya çıkıyor
     Tamamen yeni B segmenti hatchback, yüksek düzeyde donanıma sahiptir
     MG'nin "sürüş keyfi" ruhuyla tasarlandı

 MG'den gelişmiş bir hibrit
YEPYENİ MG3 KÜRESEL Prömiyeri
 Tamamen yeni MG3, performans, verimlilik ve zarafetin bir kombinasyonunu sunan, teknolojik açıdan gelişmiş bir hibrit B segmenti hatchback'tir.

 Daha önce yalnızca Birleşik Krallık'ta sunulan MG3, ilk kez Avrupa çapındaki müşterilere sunulacak.  Lansman sırasında Avrupa'da tamamı yeni Hibrit+ aktarma organlarını paylaşan üç spesifikasyon mevcut olacak.  MG'nin bu hibrit sistem üzerindeki çalışması, daha büyük bir bataryanın ve daha güçlü bir elektrik motorunun takılmasını sağlayarak B segmentinde yeni standartlar belirliyor.

 B segmenti hatchback, mevcut modelden daha geniştir ve MG3'ü Birleşik Krallık'ta, özellikle de çoğunlukla şehir içi sürüş rotalarını kapsayanlar için bu kadar popüler bir model haline getiren kompakt ayak izini korur.  Sınıfının en iyisi ile eşleşen yüksek seviyede iç donanıma ve alana sahip olan MG3 Hybrid+, müşterilere hem pratiklik hem de verimlilik sunuyor.  Değer, standart olarak sunulan MG'ye özgü yedi yıllık/150.000 km garantiyle daha da artırılmıştır.

 MG Nordic & Benelux CEO'su Aiden He şöyle yorumluyor: "Sınıfında lider olmayı sağlayacak tüm niteliklere sahip olan tamamen yeni MG3, müşterilere MG'nin heyecan verici Hibrit+ aktarma organlarıyla verimlilik ve performansın bir kombinasyonunu sunacak." aynı zamanda MG'nin sürüş keyfi felsefesini de pazara getiren MG3, hem birinci sınıf iç özellikler hem de MG Pilot güvenlik sistemleriyle mükemmel bir donanıma sahip.?

 Bir bakışta MG3

     Gelişmiş hibrit güç aktarma organları müşterilere ekonomi, kalite ve performans sunar
     En hızlı hızlanan hibrit B segmenti hatchback, gerçek dünya performans avantajları sunuyor
     Rakiplere göre daha büyük akü kapasitesi, daha uzun süre sıfır emisyonlu çalışmayı mümkün kılar
     Çok yönlü hibrit sistem, birden fazla hibrit moda olanak tanıyan ayrı bir jeneratör içerir
     Donanım seviyesi aralığı müşterilere seçim ve olağanüstü değer sunar
     Çift ekranlı iç mekan, MG3'ün premium hissini artırıyor
     MG iSMART ve MG Pilot bağlantı ve gelişmiş güvenlik sunar
     Yeni, daha büyük boyutlar, artırılmış yolcu alanı ve yük alanını içerir

 Son teknoloji Hibrit+ aktarma organları

 MG'nin Hibrit+ aktarma organları teknolojisi, tamamen yeni MG3'te ilk kez sahneye çıkıyor ve bir MG modeline takılan ilk geleneksel, fişe takılmayan hibrit sistemdir.  Yeni Hibrit+ sisteminin özünde beş temel unsur bulunuyor: motor, şanzıman, akü, elektrik motoru ve jeneratör.

 Verimliliğe odaklanılmasına rağmen, elektrikli teknoloji doğal olarak mükemmel performans avantajları sağlıyor.  MG'nin Hibrit+ güç aktarım mekanizması, MG3'ü 8,0 saniyelik 0-100 km/saat hıza ulaşma süresiyle sınıfının en hızlı hızlanan hibrit B segmenti modeli haline getiriyor.  Otoyol hızlarına (80-120km/saat) hızlanma sadece 5,0 saniyede aynı derecede etkileyicidir.

 Toplam 143kW üreten MG3 Hybrid+, 4,4l/100km ve 100g/km CO2* ekonomi rakamlarını geri veriyor.  Buna 1,83kWh'lik bir batarya destekleniyor ve yalnızca elektrikle geniş bir sürüş menzili sağlanarak verimliliği önemli ölçüde artırılıyor.

 Tamamen yeni MG3, 75kW 1,5 litrelik benzinli motor ve 100kW elektrik motorunun yanı sıra çok çeşitli aktarma organı çalışma modlarına olanak tanıyan ayrı jeneratör motoruna sahiptir.  Bu, yalnızca hibrit B segmenti hatchback için sınıfında lider performans rakamları sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda sürüş ortamı ne olursa olsun esnek çalışmaya da olanak tanıyor.

 Bu, MG3'ün her biri Hibrit+ sistemi tarafından otomatik olarak seçilen aşağıdaki sürüş modlarında sürülmesine olanak tanır:

 EV ? Şarj izin verdiği sürece yalnızca elektrik gücüyle çalışma

 Seri ? Motor, sürüş için elektrik motoruna güç sağlayan jeneratöre doğru çalışır

 Seri ve Şarj ? Seri sürüşün yanı sıra düşük yükte akü takviyesi

 Sürüş ve Şarj ? Motor tekerlekleri çalıştırırken aynı zamanda jeneratör aracılığıyla aküyü şarj eder.

 Paralel ? Hem motor hem de elektrik motoru tekerleklere güç verir

 Dört silindirli 1,5 litrelik Atkinson çevrimli benzinli motor 75kW (102 PS) güç üreterek %41 oranında olağanüstü yüksek termal verimlilik sunar.  100kW (136 PS) elektrik motoruyla birleştirilen Hybrid+ sistemi, devir aralığı boyunca geniş bir güç aralığı sağlar.

 Daha güçlü bir motor takıldığında, yüksek yüklü sürüşün büyük bir kısmı (örneğin hızlanma) elektrik gücüyle gerçekleştirilebilir ve benzinli motor daha yüksek hızlarda sorunsuz bir şekilde destek verir veya devralır.

 Motor, hem verimli hem de keyifli bir sürüş deneyimi sağlayan üç vitesli bir otomatik şanzımana bağlıdır.  En önemlisi, MG3 hızlı tepki veren bir hızlanma sunarken aynı zamanda yumuşak ve hassas vites değiştirme olanağı sağlar.

 Sürücüler, Eco, Standard ve Sport olmak üzere üç sürüş modu seçeneğiyle MG3'ün tepki verme hızını kişiselleştirebiliyor.  Eco modu, optimum yakıt ekonomisi için kalibre edilmiştir ve sürücüler için yumuşak gaz tepkisi sağlarken, Standart, ekonomi ile performansın bir karışımını sağlar ve çoğu yolculuk türü için iyi çalışır.  Sport, hibrit B segmenti hatchback sınıfındaki en iyi performans rakamlarından bazılarını sunan, birleşik güç çıkışından en iyi şekilde yararlanan, daha hızlı tepki veren bir kalibrasyon görüyor.
 Dinamik kullanım ve iyileştirme

 Tamamen yeni MG3, MG'nin hem Avrupa hem de Çin'deki mühendislerinin farklı pazarlar için şasi ve süspansiyona ince ayar yaparak yaptığı işbirlikçi çalışma sayesinde dinamik bir sürüş deneyiminin yanı sıra yüksek düzeyde konfor da sunuyor.

 Kompakt oranları ve çevik kurulumuyla MG3, rafine bir sürüş sunar ancak MG'nin 'sürüş keyfi' anlayışını özünde tutar.  Şaside yeni ultra yüksek sertlikte bileşenlerin kullanılmasından yararlanılırken, süspansiyon elemanları hem atletik yol tutuşu hem de konforlu bir sürüş için ağırlığı azaltacak ve kavramayı iyileştirecek şekilde tasarlandı.

 Tamamen yeni MG3, kısmen elektrik gücüyle kısa süreler boyunca çalışabilen yeni hibrit güç aktarma sistemi sayesinde konfor ve dinamizm arasında ideal dengeli bir kurulum sunmanın yanı sıra, aynı zamanda kalite ve gürültü bastırma konusunda da yeni zirveler sunuyor.  Mühendisler, birinci sınıf bir sürüş deneyimi sağlamak amacıyla gürültüyü, titreşimi ve sertliği azaltmak için motor ve süspansiyon takozlarına, ses emici malzemelere ve şanzıman tasarımına odaklandı.
 Üstün teknoloji ve ekipman

 Tamamen yeni MG3, Avrupalı ??müşteriler için Standart, Konfor ve Lüks olmak üzere üç spesifikasyonla geliyor.  Bunların her biri, teknoloji ve standart olarak sunulan özellikler açısından diğer B segmenti modellere meydan okuyacak şekilde tasarlandı.  

 Müşteriler için öne çıkan bir özellik çift ekranlı kokpittir.  Sürücüler 7 inçlik dijital gösterge ekranının yanı sıra 10,25 inçlik merkezi bilgi-eğlence sistemine de sahip.  Grafikler ve yanıt verme hızı, MG mühendisleri tarafından ikiz kayan ekranlar için iyileştirildi ve sürüş sırasında güvenliği ve rahatlığı en üst düzeye çıkarmak için orta konsolda bir dizi piyano tuşu anahtarı tutuldu.

 Apple CarPlay/Android Auto aracılığıyla akıllı telefon entegrasyonunun yanı sıra uydu navigasyonu da standart olarak sunuluyor.  MG iSMART, MG3 müşterilerine daha çok premium modellerle ilişkilendirilecek düzeyde bağlantı ve özellikler sağlar.

 Diğer öne çıkan donanımlar arasında klima, Bluetooth bağlantılı altı hoparlörlü ses sistemi, dört USB bağlantı noktası ve arka park sensörleri ve kamera yer alıyor.  Daha yüksek donanım seviyeleri arasında deri tarzı döşeme, anahtarsız giriş, ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyon simidi ve 360 ??derece kamera bulunur.

 MG3 aynı zamanda en yeni Gelişmiş Sürücü Destek Sistemlerinden (ADAS) de yararlanıyor.  Şeritten Ayrılma Uyarı Sistemi ile Şeritte Kalma Yardımı, Uyarlanabilir Hız Sabitleyici, Önden Çarpışma Uyarısı ve Trafik Sıkışıklığı Yardımını içeren MG Pilot teknolojisi aracılığıyla daha fazla güvenlik sağlanıyor.
 Yeni ve çağdaş bir görünüm

 Baştan sona yeni olan MG3, yerini aldığı modelden hem daha uzun hem de daha geniş olup, yolculara daha fazla iç alan sağlarken, hibrit B segmenti sınıfında en geniş bagaj alanını sunuyor.

 MG'nin Şangay stüdyosu tarafından tasarlanan tamamen yeni MG3, alaşım jantlar, LED farlar ve yeni renk paleti dahil olmak üzere müşterilerin seçebileceği bir dizi stil özelliğine sahip.

 Avrupalı ??müşteriler için yedi boya şeması mevcuttur: Çakıl Siyahı, Dover Beyazı, Kozmik Gümüş, Pastel Sarı, Elmas Kırmızısı, Hampstead Grisi, Como Mavisi.
 Teknik veri
       MG3 Hibrit+
 Güç Aktarma Organı Hibrit+
 Motor 1,5 litrelik Atkinson çevrimi dört silindirli benzin
 Motor gücü (kW) 75 (maks.)
 Motor torku (Nm) 128 (maks)
 Elektrik motor gücü (kW) 100 (max)
 Elektrik motoru torku (Nm) 250 (maks)
 Birleşik çıkış ? güç (kW) 143 (maks.)
 Şanzıman Üç vitesli otomatik
 Pil kapasitesi 1,83kWh ? 350V
 Tahrikli tekerlekler Ön
 Azami hız (km/saat) 170
 0-100 km/saat (saniye) 8,0
 80-120km/saat (saniye) 5,0
 CO2 (g/km) 100*
 Yakıt ekonomisi (l/100km) 4,4*
 Yükseklik (mm) 1.502
 Uzunluk (mm) 4.113
 Genişlik (mm) 1.797
 Dingil mesafesi (mm) 2.570
 Boş ağırlık (kg) 1.285
 Bagaj kapasitesi (litre) 293
 Koltuk sayısı 5

https://news.mgmotor.eu/press/global-premiere-of-the-all-new-mg3/

Tarih:2024-02-26  Hit:152 



Anti Deep Freeze

Anti Deep Freeze

deep freeze şifre bulucu
Flatcast

Flatcast

internetten radyo yayını yapma pr
Waseor Coğrafya

Waseor Coğrafya

il bulma oyunu
hashcat

hashcat

şifre kırıcı program
Smart IPTV

Smart IPTV

android için IPTV izleme
Stick War: Legacy
Stick War: Legacy
ok atma oyunu

KillApps
KillApps
android için uygulama kapatma

Puzzle Kids
Puzzle Kids
çocuklar için yapboz oyunu

Adobe Express AI Video Tasarım
Adobe Express AI Video Tasarım
gelişmiş grafik tasarım oluştur

Evernote
Evernote
android not alma programı

MX Player
MX Player
android video oynatıcı

VivaCut
VivaCut
video düzenleme uygulaması androi

Me is King
Me is King
komik tarih öncesi çiftlik oyunu