120 bin yılın en sıcak dönemi - indirBak

indirBak  ›  TeknoHaber  ›  kurumsal

 120 bin yılın en sıcak dönemi

ABD'deki yapılan araştırmada dünya son 120 bin yılın en sıcak zamanlarını yaşıyor.


ABD Çevre Koruma Ajansından iklim politikası uzmanı Carolyn Snyder'ın Stanford Üniversitesinde yaptığı araştırmada 2 milyon yıllık küresel iklim verileri ele alındı. 

Dünyanın farklı bölgelerinden elde edilen yüzey sıcaklıklarının ve karbondioksit ölçümlerinin kullanıldığı araştırmada, dünyanın gelecekte daha ne kadar ısınacağıyla ilgili tahminlere yer verildi. 

Çalışmanın sonucu, dünyanın son 120 bin yılın en sıcak dönemini yaşadığını gösterdi. 

Bunun yanında Snyder, gelecekte de sıcaklıkları etkileyen benzer faktörlerin yaşanması halinde sıcaklığın ortalama 5 derece daha yükselebileceğini belirtti. 

Araştırmanın sonuçları Nature dergisinde yayımlandı. Dünya iklim bilim uzmanları, 100 yıl sonunda ortaya çıkacak küresel yüzey sıcaklığı artışının 2 derecenin altında olması gerektiğini söylüyor.

İklim değişikliği ve küresel sıcaklık artışını 2 derece ile sınırlandırma hedefini yakalayabilmek için iklim değişikliğine yol açan başta karbondioksit olmak üzere sera gazlarının havadaki konsantrasyonunun ciddi şekilde azaltılması gerekiyor.

Bunun için fosil kaynaklı yakıtların aşamalı olarak kullanımının azaltılmasının ve giderek ortadan kaldırılmasının önemine işaret ediliyor.   


android hava durumu MoWeather android hava durumu uygulaması. sıcaklık durumu,yağmur durumu gibi birçok hava özelliğine sahip bir uygulama.
Hava Tahmin Programı Bir hava durumu öğrenme programı. Seçtiğiniz ilin hava sıcaklığından rüzgarın yönü ve hızına kadar tüm verileri size ister Hava Tahmin Programı hava tahmin programı. üstelik gerçekci bulut görünümü, yağmur/kar, sis, rüzgarla savrulan çimler, Güneş, Ay, buğu, fırtınalar.Hava durumunun herhangi Hava Tahmin Programı Binlerce lokal bölgelerin hava sıcaklığına ulaşabildiğiniz bir hava tahmin programı. Hava yağışlımı değil mi bu program size bu hava tahmin programı Çeşitli hava istasyonlarından canlı bilgi alarak bellirlediğiniz bölgelerin hava sıcaklığı ve hava şartlarını takip edebildiğiniz bir program.<br><br> android hava tahmin Bu uygulama ile basit ve kullanışlı bir hava tahmini programına ulaşabilirsiniz. Gelişmiş widget seçenekleriyle oldukça kullanışlı bir hava ios hava tahmin hava tahmin programı. üstelik gerçekci bulut görünümü, yağmur/kar, sis, rüzgarla savrulan çimler, Güneş, Ay, buğu, fırtınalar.Hava durumunun herhangi android hava tahmin Aynı televizyonda gördüğünüz gibi! MeteoEarth, WeatherPro?nun geliştiricisi MeteoGroup tarafından hazırlanmış devrim yaratan bir hava uygulamasıdır. ***<p>Profesyonel bir hava android için hava tahmin uygulaması Hava tahmin programı. üstelik gerçekci bulut görünümü, yağmur/kar, sis, rüzgarla savrulan çimler, Güneş, Ay, buğu, fırtınalar.Hava durumunun herhangi android için hava tahmin uygulaması Güzel görünümlü ve güvenilir 7 günlük hava durumu tahmini. Bu dünyada farklı yerler için çalışır ve birkaç saniye

Tarih:2016-09-28 21:44:26  Hit:1403 



Anti Deep Freeze

Anti Deep Freeze

deep freeze şifre bulucu
Waseor Coğrafya

Waseor Coğrafya

il bulma oyunu
Mp3 Download Manager (MDM)

Mp3 Download Manager (MDM)

internetten mp3 indirme programı
hashcat

hashcat

şifre kırıcı program
Flatcast

Flatcast

internetten radyo yayını yapma pr

Reverso Translate and Learn

yabancı dil çeviri uygulaması

TikTok Lite

videolu sosyal medya

Reverso translate and learn

ios için yabancı dil öğrenme

PDFgear

ücretsiz pdf dönüştür ve düze

Car Eats Car 3 Racing Game

android için canavar araba yarış

Football Strike

android online futbol oyunu

Timbre

Kes, Birleştir, Dönüştür Mp3 S

Drum Set Music Games

android için davul çalma uygulama