indirBak  ›  BlogOyun

Fifa 13 Demo

Beklenen futbol oyunu Fifa 13 karşınızda.. Rakibi Pes 2013 karşısında oldukça sağlam şekilde çıkmışa benziyor. Önceki sürümlerinde birçok ödüle layık görülen Fifa serisinin bu son 2013 versiyonu çok konuşulacak gibi görünüyor. Oyunun demo sürümünü oynamak için sitemizdeki indirme linkinden Origin hesabına giderek oluşturacağınız üyelikle indirebilirsiniz. Demoda Arsenal, Juventus, Manchester City, AC Milan ve Borussia Dortmund takımları bulunuyor. İlerleyen günlerde doğrudan indirme linki sitemizde olacak.


Fifa 13 Demo Beklenen futbol oyunu Fifa 13 karşınızda.. Rakibi Pes 2013 karşısında oldukça sağlam şekilde çıkmışa benziyor. Önceki sürümlerinde birçok ödüle layık görülen Fifa serisinin bu son 2013 versiyonu çok konuşulacak gibi görünüyor. Oyunun demo sürümünü oynamak için sitemizdeki indirme linkinden Origin hesabına giderek oluşturacağınız üyelikle indirebilirsiniz. Demoda Arsenal, Juventus, Manchester City, AC Milan ve Borussia Dortmund takımları bulunuyor. İlerleyen günlerde doğrudan indirme linki sitemizde olacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri:  
  İşlemci: Çift çekirdekli işlemci (Core duo 2 veya daha iyi) ile CPU     Intel Core2Duo@2.4Ghz     RAM: RAM 2 Gigabayt     VGA: DirectX ® 9.0c uyumlu 3D 256 MB ekran kartı veya eşdeğeri hızlanmıştır (Shader Model 3.0 veya üzeri desteklemesi gerekir).     ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT     DX: DirectX ® 9.0c     OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Oyunu indirmek için tıklayın

fifa-13-demo Pinterest
  Hit: 3748 Tarih: 2012-10-11 21:02:07

Kullanıcı Görüş ve Önerileri




Lessy

market promosyonları

Lessy

market promosyonları

Ingression

2d hayatta kalma oyunu

Eduport Learning App

çevrimiçi koçluk merkezi

Algodoo

2d simülasyon programı

Process Lasso

sistem performansını artırma pro

The Finals

turnuvalı online savaş oyunu

AquaSoft Stages

sunumlar ve gösteriler oluşturma